اگر یک سرآشپز حرفه ای هستید یا به آشپزی و رستوران داری علاقه مندید حتما مجله Chef and Restaurant دسامبر 2022 رو از دست ندید.
در این مجله شما با اصول یک سرآشپز حرفه ای بودن آشنا میشید و میتونید در شغلتون بسیار پیشرفت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *
Δ
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
60 هزار تومان
162 هزار تومان
306 هزار تومان
576 هزار تومان
Your Cart is Empty
اینتر را برای جستجو و یا ESC برای بستن بفشارید